Χρηματοδοτικές Υπηρεσίες

Η Ν. ΧΑΝΤΖΟΣ ΑΕ σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοδοτικών υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων, με στόχο τη διευκόλυνση σας στην αγορά του νέου Fiat.

Επισκεφθείτε μας: Μαζί θα βρούμε την πιο σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Με την χρηματοδότηση, μπορείτε να προσαρμόσετε την προκαταβολή σας και το ποσό των μηνιαίων δόσεων μέσω ευέλικτων προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε είδους πελάτη, (ιδιώτες, εταιρείες - ελεύθερους επαγγελματίες).

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ (RENTING)

Για Εταιρικούς πελάτες, αλλά ταυτόχρονα πλήρως προσαρμοσμένη για ιδιώτες, η μακροχρόνια μίσθωση της FCA CAPITAL HELLAS σάς επιτρέπει να κάνετε χρήση ενός αυτοκινήτου, χωρίς τη δέσμευση των κεφαλαίων. Ειδικά και ευέλικτα προγράμματα σχεδιάζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρονται παράλληλα με τα χρηματοδοτικά προγράμματα, με αποκλειστικούς και συμφέροντες όρους για την προστασία τη δική σας αλλά και του αυτοκινήτου σας, για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Εδώ  θα βρείτε τις κύριες πληροφορίες που παρέχονται από τους κανόνες διαφάνειας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FCA Bank.

*Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.