Νέο Fiat Tipo Cross


Το  νέο Fiat Tipo Cross είναι η νέα δυναμική πρόταση στην κατηγορία των C-Crossovers. Ξεχωρίζει για την  ευρυχωρία και  την πρακτικότητα του αλλά και  για τις λύσεις προηγμένης τεχνολογίας, προσφέροντας  μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση. Αξιοσημείωτη είναι και  η  κορυφαία αναλογία αξίας-τιμής.  Το ΤIPO CROSS   στην έκδοση HATCHBACK διαθέτει στην κατηγορία του το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών   440 λίτρων   καθώς και υψηλού επιπέδου  άνεσης εσωτερικό   για τους επιβάτες . 

Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 με  οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10,25 ιντσών, δυνατότητα ασύρματου mirroring μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G όπως και ο  νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων με  οθόνη TFT των 7’’ καθιστούν το νέο  Crossover  της FIAT   ένα  προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο .  Και στον τομέα της ασφάλειας το Tipo Cross είναι εφοδιασμένο  με πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος και ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας για ακόμα πιο ασφαλείς μετακινήσεις .

Το νέο μοντέλο διατίθεται με μια σειρά νέων κινητήρων βενζίνης και diesel  προδιαγραφών Euro6d-Final οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την  χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.