Η Ν.ΧΑΝΤΖΟΣ Α.Ε στην εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης

Με  καινοτόμα φιλοσοφία  και  ευαισθησία στα θέματα της  περιβαλλοντικής προστασίας   τόσο  η FIAT όσο και η FIAT PROFESSIONAL  κινούνται με ιδιαιτέρως  γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης.

Ήδη η εταιρεία μας Ν.ΧΑΝΤΖΟΣ Α.Ε  έχει εφοδιαστεί με φορτιστές οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες  των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως τα νέα Fiat 500 και Fiat Professional Ducato, αλλά και τις ανάγκες των επικείμενων  Plug-in Hybrid μοντέλων. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές έχουν μέγιστη ισχύ  22kW και  φορτίζουν με γρήγορη  ταχύτητα αλλά και με απόλυτη ασφάλεια τα οχήματα. Οι φορτιστές  είναι τοποθετημένοι σε ειδικά σημεία  τόσο στους  εξωτερικούς χώρους, όσο και  στους εσωτερικούς χώρων  των εγκαταστάσεων της εταιρείας  μας για την διευκόλυνση των πελατών μας. 

 Παράλληλα όμως με τις επενδύσεις σε υλικοτεχνικές δομές, το προσωπικό πωλήσεων ,αλλά και  το προσωπικό των υπηρεσιών After Sales της  Ν.ΧΑΝΤΖΟΣ Α.Ε έχει λάβει πλήρως καταρτισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών με ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα οχήματα. Η ανάπτυξη νέων εξηλεκτρισμένων προϊόντων και προηγμένων τεχνολογιών και υπηρεσιών  καθώς και η δημιουργία δομών φόρτισης αδιαμφισβήτητα συμβάλουν στο να επιλέξουν οι πελάτες  την χρήση των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων. Η ηλεκτροκίνηση τροφοδοτεί την ελευθερία της κίνησης με τρόπο αποδοτικό, προσιτό και βιώσιμο.